Mihran2019 Merhaba kızlar ben 24 haftalık hamıleyım kilo hesaplamasnda anlamadgım şeylervar yardımcı olurmusunız ılk hamıle kaldıgımda 68 kıloydum ve 4 ayıma kadar hc bsey yıyemedm desem yerıdır 4 kılo da verdm 64 oldum ondan snra şükür ki yıyebıldım suanda 70 kıloyum şimdi ben 2 mı aldm 68 den mı sayıcam yoksa 64 den mı bazıları 68 den ılk hamılelkden baslar dıyor o zaman ben daha 2 almısım az degl mı kafama takıldı 1 hafta snra kntrulm var dktruma sorucam bakalm
desagr Mihran2019 Senin kilo almanın önemi yok ki hatta kilo almaman hamileliğin açısından daha iyi. Bebeğinin kilosu yerindeyse gelişimi normalse kendi kilonu kafana takma
SeymaYldrmAkpunar Mihran2019 Bende 56 ile hamile kaldım 52 ye düşmüştüm şuan 64 üm doktoruma sordum kaç kiloyla hamile kaldıysan ordan hesapla demişti bana🤔
Pirayeee Mihran2019 ben 34+1 oldum tartıya göre 10 kilo aldım ama görünürde sadece göbek var 🤣 kimse inanmıyor 8i bitirdiğime 😂
Mihran2019 Birde coraspin kan sulandırıcı hap ve iğne kullanıyorum bunuda nette okudum öyle kan sulandırıcı iğne ve hap kullananlar sezeryanla dgum yaparmş normal doğumda kanamayı durduramama durumu varmş bunla ılgılı fikri olan var mı 🤔