Ceren_oguz Haftadayiz hareketleri ne zaman hissederiz acaba sadece bı kere hisseder gibi oldum ama emin olamadım ilk gebelik olunca insan anlayamıyor ☺️
Pnr_KMRC1 Ceren_oguz benimde ilk gebeliğim 18 de hissettim cnm benim oda minik minik 28+1 olduk çok şükür hiç durmuyor sende yakında başlarsın hissetmeye rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inş çok güzel hareket etmeyince telaşı bile güzel🌸🫶
anneoluyoruuumm16 Ceren_oguz ilk gebelik 13+3 Ken karpuz ve çilek yiyordum akşam yani iki üç gün önce. Biraz kiloluyum bağdaş kurunca kasiğim bacağıma değiyor 😄 ay sağ tarafta bir titreme hissettim. Elimi bir koydum 3-4 saniye titreme oldu. Bence bebekti ya. Ben hissettim sayiyorum
beyzagor50 böyle küçük küçük nabız atar gibi oluyor ilk hareketleri çok güzel ilk o hareketlerini hissetmek içinde olduğunu hissetmek😍 bende sanırım 16 18 hafta civarında hissetmiştim ilk hareketlerini🥰
Ceren_oguz Pnr_KMRC1 amin bu güzel duygulari yaşatan rabbime şükürler olsun inşallah bende hissederim hissetmek için sabırsızlanmak bile güzel 🙏🏼😘
Figenatlgn Ceren_oguz bende 18 haftada net onun olduğundan emin olarak hissettim. Ondan öncede hisseder gibi oluyordum ama emin olamıyordum. Şuan 21. Hafta bitti her geçen gün büyüyor harketlerimiz🥰