Benanneyim Kızlar belime Ağrı geldiği an kasığıma vuruyor bebek çok hareketli uykudan uyandığım da sancı ile uyandım hafif ama düzenli bel ağrısıı çok korkmaya başladım 😔
Denizislet Benanneyim dakika tut canım ılık bir duş al istersen yada biraz hareket et geçerse yalancı sancıdır geçmezse doğum sancısı olabilir haftanda yaklaşmıs Allah yardımcın olsun 🙏🏻
Mahmure0101 Benanneyim sancılarını takip et canım canım belirli aralılarda ise sıcak bi duş al dinlen geçmezse doktora git bence . Rabbim yardımcın olsun 🙏
Benanneyim Denizislet duş aldım rahatladım uyumuşum Canım ama bu sefer de çatı ağrım var rahmim ağrıyor
Benanneyim Mahmure0101 çok yaklaştı Doğum sanki hissediyorum ama dün gece sanki belimi bedenimden ayırdılar öyle sancılardı. Duşla hafifledi uyudum şimdi sadece çok hafifi var bide çatı ağrım var 😔 bu sancı böyle ise daha şiddetlisini düşünemiyorum
Mahmure0101 BenanneyimAllah yardımcın olsun canım benim 🙏 bende 37 haftalığım oturup kalkamıyorum çatımdan dolayı sanki bıçaklar saplıyorlar yatakta bile dönemiyorum acıdan normal mi acaba 😕
Benanneyim Mahmure0101 Canım benim böyle sanki iğne batırıyorlar bacağımı kaldıramıyorum öyle rahimim ağrıyor