Kızlar ya bir şey soracağım size ben ne zaman devlet Hastanesi’ne gitsem illa USG ye aldılar soru sormaya bile gitsem acaba mecbur alınması mi gerekiyor istemiyorum desem de aldılar giriş yaptınız sonuçta diye doktor bağırdı hatta bana anlamış değilim para mı kazaniliyor o aletten hastanede yatmam gerekti o zaman bakıldı daha yeni mesela ve bu pazartesi gitmem lazım kan uyuşmazlığı iğnesi için şimdi yine zorla almaya çalışırlarsa falan ne yapmam lazım şimdi bir sürü kızacak olan olabilir bana ama inanın mecbur almamız gerekiyor deyip aldılar kaç kez gidince tek yaptıkları en az içeri beş kişi alıp tek tek USG bakmak yollamak soru sormaya bile fırsat vermiyorlar özele de gidemiyorum borçlar yüzünden. Zaten bunun bir zararı var mıdır diye çok post açtım içim içimi yedi stres yarattı bu durum bende burun kanamam oldu tansiyon çıktı gitmeyecem daha sık derken kendimi.hastanede buldum bu yüzden. 🥺 O zaman da daha 25. Haftamdaydim nstye bile aldılar daha o haftadan erken doğum riski var dedi doktor çünkü 😟 😔