fizikcianne Kızlar çeken var mi bu kadar miktar? Veya çevreden tanıdıklarınız. Bunu bankadan nasıl çekti?
yusram68 fizikcianne inanmam verildigine. bugun kendim kredi cekmeye gitsem normal bir fiyati bile bana vermezler paranin degeri her gun dusuyor faiziyle bile 10 yil sonra zarar yapmis oluyor banka
peri5860 fizikcianne Bir arkadaşım yeni ev aldı ve çektiler açıkçası biz de istiyoruz ben gidip sordjm borcum var diye veremeyiz dedi eşimin de var bu arada bana dediği her ikiniz de borçları öder iseniz çekebilirsiniz demişti kadın. Ve şu an devam ediyor mu bu imkan bilmiyorum da evin sıfır olması gerek sıfır eve veriliyor o 0.69 kredi imkanı
Babyykmz fizikcianne bankalar 600 bin tl den fazla vermiyor konut kredisi ben mi yanlis biliyorm acaba
Yasemin-2424 Bir tandıdık cekmıstı sıfır ev olması gerekıyor muteehatle de ayarlamak gerekıyor onun için böyle prosedürleri var
Mrsfly fizikcianne trilyon mu kaldı ya 😂 milyon dur o trilyon olsa duramazsın. Çok zor sağlam bir kredi puanı ve geliriniz varsa deneyebilirsiniz
adatuna Eğer günümüz parası ile milyon ise 😂 çıkıyor ben geçen hafta 1 milyona başvurdum kendi maaş bankama ön onay aldım sadece kredi oranları yüksek garanti 2,88den veriyor