Benzer Kızlar 9.3 günlüğüz ama çok kusuyorum hiç birşey yiyemiyorum önerileriniz yok mu mide bulantısı ilaçta fayda etmiyor artık bazen dayanamayacağım duruma geliyorum çok zayıfladım herkesin mi böyle zor anlamadım ilk gebeliğim 😭
Ask-bebegim Benzer prillam Dr diye ilaç var doktoruna şöyle bunu yazdır rahatlarsın biraz. Benimde 6.haftada.basladi 14.hadtaya kadar kabus gibiydi kusma bulantılar.kesildi çok şükür az kaldı ilerleyen haftalarda hafiflersiniz
eylulmihrasmom Benzer zor bir dönem Allah yardımcınız olsun. salatalık yeşil elma sade sodaya limon sıkabilirsiniz. biraz rahatlatır ama bana hiç bir şey yaramadı. 14e kadar çok şiddetli devam etti sonrasında ilaç işe yaramaya başlıyor biraz daha sabır😐
AsELinAnneSi__ Benzer benimde ilk gebeligim ilk zamanlar böyleydi dondurma ve kreker iyi gelmişti 6 kilo verdim hala daha almadım bebek te sorun olmadı 15+4 uz hala ara ara oluyor kızım geliyor çok zordu ama geçiyor canım
Bebisannneessi Benzer ilk haftalarim hep öyleydi ne yesem cikarirdim boş mideyle gezerdim sonra her gece serum takılırdım, prilam hap çok iyi geliyor, ilerleyen haftalarda geçti benimki inşallah seninde geçer canım
Ask-bebegim Benzer banada fayda etmezdi gece 2 tane sabah 1 akşam üzeri 1 şeklinde alıyordum. Sadece kusturmuyordu düşünün bulantı hep vardı çok kötü gerçekten anliyabiliyorum çok ağlardım bitmicek gibi gelirdi Allah’ım yardimciniz olsun inşallah ama bitiyor merak etmeyin kimisinin 12.haftada kimisinin 13. Az kaldı leblebi çubuk kraker den tiksinmistim artik.galeta yiyebilirsiniz fırınlarda satılıyor
eylulmihrasmom Benzer haklısınız sizi çok iyi anlıyorum eğer çok aşırı zorlanırsanız doktora söyleyin ilaç değiştirir zofer var o işe yarıyor. ama bebek geliştiği için öyle oluyor bu konuda içinizi rahat tutun ben de çok şiddetli geçirdim gerçekten günde 12-13 defa kustuğum oluyordu😐
Sareee39 Benzer ben 15. Haftaya kadar WC önlerinde yattım şu içsem kokuyordu bırak yemek yemeyi su bile içince mutlu oluyordum ne yesem herşeyi anında kusuyordum markete gitemezdim mutfağın önünden geçemezsin kıyafetler bile kokardı 5-6 kilo verdim ve zaten 47 ile hamile kalmıştım yani heralde dedim ben bu çocuğu 9 ay taşıyamayacağım artık kusarken bebeğe bişey olacak diye deli gibi ağlıyordum sonra 15. Haftaya girdiğim gibi mucize bi şekilde hiç kusmadım o gün hemen ertesi gün doya doya yemek yedim yemek yapmaya falan başladım hatta bidaha da hiç kusmadım hani makasla keser gibi kesildi bulantım anlatsalar asla inanmazdım o yüzden kesilecekse sabret 15-16 haftalar arasında bitiyor ama bazısında 9 ay sürebiliyormuş sen bol bol dua et ve asla kokan yağlı yiyecekler tüketme süt ayran yoğurt haşlanmış patates çubuk kraker yağsız olarak peynirli tost tuzlu salatalık muz ağırlıklı beslen bunlar beni bi nebze de olsun kusturmuyordu umarım çabuk geçer benim gibi kurtulursun ❤️🙏🏻
Benzer Sareee39 amin çok teşekkür ederim bende aynı durumdayım mutfak deterjanlar hepsi midemi bulandırıyor sebze kokusu hiç geçmeyecekmiş gibi bu bulantılar eşimden bile midem bulanıyor o derece önerileriniz için çok sağolun 🙏🏻💜