Zehrabal1 Merhaba kizlar bebeğimin cinsiyetini öğrendik . Bir oğlumuz olacak inseAllah ❤️ isim önerileriniz var mı ? Anlamı güzel olsun istiyoruz, sonuçta biliyorsunuz isim çocuğu çok etkiliyor . Öpüyorum sizi , müthiş isim önerilerinizi okumaya hazırım 😁
Amineazra Zehrabal1 anlamları güzel inşallah fikir olur sizin için 🙂 Ömer Burak Furkan erdem eren Yusuf emir Talha Halil Ensar Berat Bilal Enes Emre Akif Muhsin Selim muaz musab umeyr emin Hasan taha Kerem Agah Fatih Muhammed Harun Hamza Ertuğrul tahir affan ataullah nazif Kerim Ekrem
Bebegim_38 Zehrabal1 bende aynı dertten muzdaribim. İsim bulamıyorum yüzde 70 erkek dediler ve öğretmen olduğum için bazı isimlerin çocuklar üzerinde belli etkilere sahip olduğunu gözlemliyorum😀 bu sefer tümden aklım karışıyor. Şimdilik Hamza, Eymen ve Semih isimleri arasında gidip geliyorum. Bekleyeyim ben de burada.
kubraselcuk Zehrabal1 oğlumun ismi Allah nasip ederse Artun olacak 💙 gururlu, kendine güveni olan, ağırbaşlı kimse demek… fikir olsun🦋
Fatmmozdl Bende 21 haftalık hamileyim oğlumuz olacak biz şimdilik doruk efe ismini vermeyi düşünüyoruz 🤭 ama daha çok var yeni isim önerilerini bende göreyim 😂