pandasever Mehtapkaya Medical Park Adana hastanesine gidiyorum. Dr m Burcu Yücesoy Güleryüzlu bilgili pozitif. Hastanede bir o kadar özenli ilgili temiz.
Yasemin-2424 Guzelyalı önder başeğmez doktorumdan çok memnunun bu hastaneye yenı gectı hastane hakkında fikrim yok ama nasıpse dogumu orda yapacağım 🌺
pandasever Yasemin-2424 üç sene önce ablam doğum yaptı hiç memnun kalmadık. Hastaneden rezalet ebeler hemşireler ilgisiz. İlk doğum kimse gelip yardımcı olmadı. Nasıl emzirilir vs parayı alana kadar ebe desteği hemşire desteği diyorlardi. Dr altın olsada asla orda doğurmam
pandasever Mehtapkaya bir tanıdık 10.800 e bir buçuk ayı geçkin doğum yaptı ama fiyatlar şuan nasıl bilmiyorum zam geldi mi
Aaysenurd_ Mehtapkaya dün güzelyalıya sordum normal de sezeryan da 12 bin dedi canımmm adanada devlet doktoru var mı güzel bildiğiniz acaba
Balbebek012 pandasever sigortası var mıydı çünkü sigorta varsa 7 bin ben de aynı hastahaneye muzaffer şengül e gidiyorum
pandasever Balbebek012 bu Medical Park Seyhan hastanesimde olmuştu ameliyat i Medical Park adana Hastanesi’nde değil ondan mı.fiyat farkı bilmiyorum. Dr a göre değişiyordur belki. Muzaffer hoca şuan 7 bin mi doğum