Bernaderen Hume Meliiisss deryamehmet35 kelebek12345 Elif92 Songul2610 Busracetin Mmmervee Bsrabuse Sedef93 Feyzaaaa Cylnn Dilara1992 1htcgl Nermin93 SecilM
Meliiisss Tugbax68 5 hün gvikti benimde şuan. Test hala negatif acaba kimyasal gebelik falan mı fiye düşünmeden edemiyorum. Acilden kan tahlili yaptırcam ama içim içimi yiyor. Sizin süreciniz nasıl olmuştu
Tugbax68 Meliiisss gec dollenmeden dolayi negatif cikabiliyor bende negatif cikti ertesi gun kan verdim pozitif cikti simdi 9+4 olduk bir hafta geriden geliyor bebegim sizinkide gec dollenme olmus olabilir
Cylnn Bernaderen benimkine bir hafta var ama sanki adet belirtileri var gibi inşallah rabbim nasip eder benimde içinde dahil olmak üzere tüm evlat isteyenlere
Tugbax68 Hume evet idrar testi hamilelik olustuktan uzun sure sonra cevap verdigi icin negatif cikti bebegim bir hafta geriden geliyormus kan testinde sonuc daha erken alindigindan pozitif cikti
Hume Meliiisss ben yut dişinda yasıyom burda bellirli saate kadar acık doktor bide eşim bir kaçgün daha bekleyelim tekrar yap test sonra gidelim dedi 🙈
Hume Mmmervee ay canım bizde aynı artık eşim biz her ay hamile kalıyoruz dıye dalga geciyo😂 rabbim herzaman hayırlısını versin benim ilk gebeiliyim biranda hiç aklımızda yokken cıktı eabbim verdimi veriyo takmayın olur 🙏🙏🙏
Mmmervee Hume Amiinnn inşallah cümlemizle beraber hayırlısından nasip etsin Rabbim sağlıklı sıhhatli 🙏🏼❤️
Hume Tugbax68 ay inşallah çok istiyoruz kızlar kasıklarımda özellikle arı var sol tarafımda ve belimde çok arıyo
Bernaderen Elif92 ama adete bir kac olsa belki cıkarda bencede 6 kala gün kala cıkmaması daha yüksek gec döllenme olabilir ve ya daha haftası kücük olur cıkmaz bekle sen sonuna kadar
Bernaderen Nurhayat1212 ben öyle yaptım canım o gün adetim bitti geceye kadar bekledim gelmedi gece girdim abdest aldım ertesi günden sonra hep bir gün arayla ilişki oldu ben bilerek denk getirmedim takvime kaydettim olan günleri hep bir gün arayla olmus 😅