Zeyna0607 SecilM benim ayın birinde olması gerekirdi dün gece birliktelikten sonra pembe geldi az anlamadım üç gün önceden hiç olmadı şaşmadı yapsaydım bende görecektim demekki negatif umutlanıp yıkılmak çok üzücü
Sedef93 Arkadaşlar adetiniz geçmeden yapmayın derim çünkü ben adetime 1 gün vardı yaptım ve negatif çıktı. Bence geçtikten bir kaç gün sonra yapmalıyız ve hatta kan vermeliyiz net sonuç için 🙏🏻
SecilM Sedef93 doktorun negatif demesi daha çok moralimi bozuyor benim ya. 5 6 aydır istiyoruz, sadece 1 kez sağlık ocağında kan verdim. İnanılmaz üzülmüştüm. Evde yapınca alıştığımdan mı bilmiyorum üzülüyorum sonra geçiyor😊
Sedef93 SecilM olsun canım benim adetimizin 1 kaç gün geçmesini beklemeliyiz bence. Çünkü adet gelmezse zaten vardır birşeyler 🤗🐣🙏🏻🤰🏼❤️
Busracetin Aienma adetimden bir gün oncesinde erken gebelik yapmistim negatif cikmisti canim , adetim de gecikti 4 gun ama bu tarz gecikmeler hep oluyordu bende bekliyorum o yüzden cunku hic hamilelik belirtim yok normal bir gecikme diye dusunuyorum
Defnenaz 2 gün geçti benimde ama test yapmıyorum yapmayı da düşünmüyorum. Çünkü gebelik beklemiyorduk. Eger gebeysem sürpriz olacak. Geçen hafta muayenede doktorum gebelik görünmüyor ama adet günün geldiğinde olmazsan 10 gün sonra test yap o zaman netleşir dedi. Neden 10 gün dedi ki?
Sedef93 Defnenaz yapma canım yapma az önce elime aldım bıraktım. Çünkü dediğin gibi en az 1 hafta geçmesi gerekiyor bencede üstünden. Allahım dualarımızı kabul etsin🙏🏻🐣🤰🏼❤️
SecilM Ne durumdasınız kızlar. Ben henüz olmadım . her wcye gittiğimde adet oldum kesin deyip gidiyorum adet belirtim var, adetmişim gibi ıslaklık hissi. Bugün günüm. Umudum yok ama hayırlısı diyorum. 😊
Songul2610 SecilM benim 3gn var cnim pazar gnü olmam lazim arada karnım agriyo sol kasigimda batma oluyo. Ve anlamszca akıntım var bzen sulu bzen seffaf yapiskn. Hatta bugn yoldaydm camasirim bi islandi adet oldm sandm eve geldm akinti blmiorm ama ümidim yk gecen ay catlamayn yumtrtam 2cmlik kiste dönüstgü icn dogumkntrl kullandm .
SecilM Songul2610 hayırlısı olsun hepimiz için. Olursa da olmazsa da bir sebebi var. Vaktini Rabbim ayarlıyor
Songul2610 SecilM aynen hakkimzda hayrlsni görüo bliyo en ksa zamanda bu duyguyla bizide nasiplendirsn ins.