Asu33 Aysegulflz İyice piştikten sonra bir zararı yok ilk başlarda ben de çok yedim baharatlı diye alerji yaptı hamilelikte beklemediğin anda alerji çıkabiliyor
Edirefp Aysegulflz sucuk salam sosis çiğ köfte gibi şarküteri ürünlerinin içindeki bi bakteri nedeniyle anneye değil ama bebeğe çok zararlı. Benim doktorum kesinlikle yeme yiyceksen sucuk emin olduğun bi yerden ve çok iyi pişirerek çok nadir ye dedi. Bence tüketmeyin
Babyseymen Aysegulflz valla bende gece gündüz tatlı ve patates kızartması başka hiç bişey gözüm görmüyor
zuzu_1234_ doktorum ıyı pişirdikten sonra yiyebileceğimi söyledi, canım istediğinde yiyorum, tabiki bu tür yiyecekleri kilo korkusundan dolayı çok tüketemiyorum , yinede 4 kilo aldım 🙁 daha 18. haftadayım oysakı
BesteCanerKutluzolu Aysegulflz iyice pişirdikten sonra yiyebilirsin kaç haftalıksın bilmiyorum ama ben ilk başlarda yiyebiliyordum sonradan kesinlikle ağzıma süremiyorum korkudan çok fena mide yanması yapıyor çünkü baharatlı olduğundan🙂
Arya92 Ben de sucuk yedim ve yiyorum da kasap sucuğu.ama salam ve çiğ köfte yemedim zaten onlari canım istemiyor😂
Drngrkm Doktorum sadece arada bir ye demişti. Pastirmayi onerdi sadece.. salam, sosis kesinlikle yasak sucuk da nadir dedi
anneyimmbeennn Aysegulflz tiskindm 🤣 kokusuna bile tahammülüm yok. evdekiler benim yüzümden yiyemiyorlar 🤣🤣
Minnosunannesi Aysegulflz sucuk değilde canım çok sosis istiyor ama 5 aydır ağzıma sürmedim zararlı diye 😔
Tbrk Minnosunannesi normal zamanda bile zararliyken bence smdi bebisede zararlidir cok. Bnm babannem bize yapmadan once sosisi suda haslardi, mikroplari ölsün diye, fakat ona bile gonlum razi gelmiyor suan
BesteCanerKutluzolu Tbrk tabiki sucuk pastırma pişince yeniyorda sosis salam kesin yasak diyorlar az daha dayanıcaz artık doğurunca istediğimizi yeriz😂 Zaten lezzetli olanlar hep zararlı oluyor ya🤣🤣
Minnosunannesi Tbrk bazıları baya yiyor o yüzden bende hevesleniyorum gördükçe yada duydukça ama dediğin gibi gene içim el vermiyor