anneoluyoruuumm16 Zekiye45- çocuğunun dayısı cocugundan sadece 3 hafta büyük 😄 kız düşünsene annenlere gidiyorsun kavga ediyorlar dur vurma dayina 😄😂
cahilelafanlatamazsinyorulmaa anneoluyoruuumm16 anneoluyoruuumm16 kız düşünsene annenlere gidiyorsun kavga ediyorlar dur vurma dayina 😄😂 Koptum dirjfjdkjd 😆😆😆😆
Zekiye45- anneoluyoruuumm16 sjsjsjsjsjsjsj çok iyi yA güldüm gerçekten rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin 🥹🤣❤️
anneoluyoruuumm16 cahilelafanlatamazsinyorulmaa keşke benim annemde dogursa ama babam yok 😂😂 gerçekten şenlik havası ya
cahilelafanlatamazsinyorulmaa anneoluyoruuumm16 bizim doğu tarafında çok oluyor bu tarz şeyler 😆 annemin kuzeni oğlunu evlendirdi gelininin çocuğu oldu şimdi amca yeğen oyun oynuyorlar 😆
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Pinklove amcamla aramda 3,5 yaş var annem evlendiğinde babaannem hamileydi 😆
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Pinklove o yüzden amca yeğen değilde arkadaş gibiydik. Bayramda şeker toplamaya giderdik poşetimizi boşaltıp sayardık onları arada çalıyordu ağlayıp anneme şikayet ediyordum 🤣🤣
dexter Zekiye45- ya ahahaha ayy çok imrendim 💙 kız çok tatlı bir şey bu ya kaç kişi yaşayabilir ki bunu? sağlıkla gelsinler inşallah. birbirinize lohusa tripleri falan atın dlzjzjbs
Zekiye45- dexter dhahaha sağol canım benim valla bizde çok şaşırdık bide bakıyormuşsun aynı gün doğuruyoruz🤣🤣🤣
Hayalim1_ Zekiye45- ayyy çok şaşırdım ama çok güzel bir duygu saglıkla alın kucağınıza inşallah 🤲🏻😂❤️