guzelanne01_ Gugur ilk haftasında hiç bişey hissetmiyorum ilerleyen haftalarda Değişik bir psikoloji bozukluğu yaşıyorum,20 haftadan sonra hareket hali başladığında hareket ettiğinde sadece mutlu oluyorum Son haftalar çok zor🫣😂Erkek gibiyim ben bu konuda kucağıma alınca Annelik duygusu şiddetli başlıyor🦦
Nurr_22_22 Gugur normal ne zaman karnın büyüdü bebeğin hareketlerini hissedersin o zaman içinde annelik duygusu oluşur hele kucağına aldiginda tamamlanmış olursun 😍
Yareneylul Gugur 6 dan sonra başladı bende yerlerdeydim resmen boş kusma bulantı uyku halsizlik çok kötü geçti ilk haftalarım
SeymaSimsek Bende sizin gibiyim🙂 ilk gebeliğimde tüm belirtileri en yüksek ayarda yaşamıştım şimdi ise bi sorum mu var acaba diye kendime soruyorum. Ama her hamilelik her kişi farklı bir süreç içinden geçiyor. Sağlıklı bir hamilelik geçirmenizi ve hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Allah 🤲🏻
Gugur SeymaSimsek aşılamayla oldu 4 yıl sonunda ilk defa bi de o yuzden bazen ben hamile miyim diye sorguluyorum
__mom1 Canım ben 19 haftalık oldum hala bir şey hissetmiyorum. Sadece şişman hissediyorum göbeğim çıktığı için 🤣
[silindi] abnw eski postunu gördüm cnm Amh düşüklüğü varmış. Hamile kaldığınız ay yumurtlama akıntı felan oldumu .yada ovulasyonla mi takip ettin
Gugur Nurr_22_22 cok değişik gerçekten Rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yanlız değilmişim hiç bisey hissetmeme konusunda ☺️
Gugur Kbr45 benim de bir tek göğüste belirti diğer türlü bisey hissetmiyorum dedim bi tek ben mi böyleyim baktım bir ben böyle degil misim içim rahatladı
Mervoll Gugur aynıyız canım seninle 4+6 ara sıra göğüs ucu ağrısı hissediyorum hissetmedigim zaman da bişey mi oldu diye korkuyorum 🤦muayeneye gittin mi hic
Dolphin16 7+6 dayım miden yanması , göğüs hassasiyeti, uyku hali , halsizlik , tükenmişlik sendromu 🤣🤣 onun dışında bişey yok bide şişkoyum şiştim gibi şişkinlik var 🫣🫣
Nisanyagmurum Haftadayim günlüğüme sadece kusmalarimi yazabilirim🫣 hissetmeyen herkesi saygıyla selamlıyorum 🥹