Pnr_KMRC1 Papatyaaa__ öncesi ve sonrası yaparız artık 🤭 bi arkadaşımda bizim gibiydi ama çocuktan sonrada devam etti nasıl başardın falan dedimde uyudukça yaptım bakımlarımı ama halsizliğe yenik düşmemek lazım falan diyordu 😁
Papatyaaa__ Pnr_KMRC1 yani aslında istersek yine yaparız diye düşünüyorum ay düşünsene göz altımız falan çökmüş🥲🥴Allah korusun😂
Papatyaaa__ Gamzeizmir35 doğuma giderken makyaj malzemelerini götür bari 🥹ordan fıttırı fıttırı yaparsın hemencecik😂
Papatyaaa__ Gam aynen bende ayna karşısında motive oluyorum makyaj yapıp yoksa piskolojim bozulur heves muhakkak olurda zamanı bilemem🥴😔ay bende öyleyimdir nasıl olcak bu işler bende 36bedendim şimdi olmuşumdur 50falan ilk işim eski halime dönmek🥲😞
Papatyaaa__ Bebisannneessi bende tesettürlüyüm o yüzden hazır yatıyorum gidersem bi şalımı bağlar çıkarım diye😅😅😅
Papatyaaa__ Sagliklagelkucugum 😂😂bak ne güzel ben işte yapamıyorum malesef🥴bende evlilikten önceye dayanan bi makyaj sevdası temizlik hastalığı var aşamıyorum inan hergün evi dip köşe yapmazsam çatlarım🥴gecelerde komple benim makyaj yapar uyurum😃
Papatyaaa__ adatuna ya benimki takıntı elimde olan bişey değil yani öncedende böyleydim bana göre dış görünüşte önemli ben bakım yapmazsam yaşayamam galiba🥲🥹
cokkasmabeabi Papatyaaa__ yalnız parfüm bebeğe çok zararlı. Doğarsa bebek direkt onun kokusunu çekecek yazık değil mi 🥺
Papatyaaa__ cokkasmabeabi 2fıs sıkıyorum doğduktan sonra kullanmıcam bi süre zaten doğum sırasında o kadar terlemeye falan koku kalmaz😂leş gibi kokarız
Defne_momm Papatyaaa__ hamileliği bırak doğumdan sonra da gittim dudak dolgum botoksum giden kilolularım bakımım hepsini yapıyorum mis 😅🤣