Tugceakca Aslihan21 Sare ya da Nare , işim çocuklarla , bu sebeple gözlemlediğim kadarıyla ikisi de çooookkk uyumlu çocuklar😂
Fatmayagiz ADEN ; 1- Cennet bahçesi. 2-nazik, düşünceli, mütevazi. 3- Yemen’de bir şehir. Bebeğimin cinsiyeti kız olsaydı ismi Aden olacaktı. Oğlum olacak kısmet değilmiş 😇
Beybicik Aslihan21 Başlığı görünce nesi acil olabilir ki bunun dedim ama gerçekten acilmiş 😂😂 Valla isim konusunda bi fikrim olsa kendim için kullancam ben de zaten 🤷🏻♀️
Mzzz İpek Ada Nehir Irmak Alya Doğa İnci Defne Asya Mihriban duru Almila Zeynep Melisa Tanem Kumsal Masal Ömür Öykü 🙏😇
tazeanne23 Defne Melis Ece Öykü Asya Ada Eylül Özge Gökçe Elif Hayal Ayliz Ecem Ceren Duru Alya Derin Nisan Yagmur Hazal Buse Bade Beste Yade Asya Eliz Mira Dila Naz Sude Cemre Asli Sila
Deletedmom0071 zeyenp5524 o meleğin adı Rıdvan. Elisa hakkında böyle bir söylenti var ama 10 yıllık ilahiyatçıyım hiçbir kaynak bulamadım doğrusu😅hiçbir dilde de böyle bir şey yok. Her şeyi araştırmak lazım. Mesela Buğlem’e cennetten düşen taş yazıyolar. O da bizim kültürümüzde Hacerül Esved. Bir deli internete bir şey yazıyor ama hiçbir kaynağı olmuyor maalesef 🤷🏻♀️
2prensessannesi zeyenp5524 malesef ne Kurani kerimde ne hadisi seriflerde oyle birsey yok arapcada:(( internette cok yanlis bilgiler veriliyor
imren_melinarya Deletedmom0071 ayy bisey sorsam size aden istiyorum bende ama anlami yanlismidir diye cok dusunuyorum Kuran dada adin diye geciyormus gibi biseyde vardi
Deletedmom0071 imren_melinarya Aden cennet bahçesidir Kuranda geçer diğer 3 kitapta da geçer. Koymada herhangi bir problem yok yani caizdir. ☺️
Esila300920 Deletedmom0071 Eflin nasıl bir isim bilginiz var mu ? Farsça “Efl” gurub, batmak anlamına geliyormuş