Sanie Merhabalar kizlar 39+2 haftalik oldum, ilk gebeliğim ve çevremden surekli ikinci doğum daha kolaydi fln diyorlar. Ilk doğum herzaman zor mu geciyor? Korkuyorum biraz..
Hizligonzales Sanie hic belli olmaz o senin bunyene bagli kesisiz dikissiz doguranda var ilk dogumunda.
ikiprensannesi__ Sanie ikinci doğumu bilemiyorum 27 haftaligim henüz ama ilk doğumum çok rahat geçti benimki sezeryan ama iki günde ayağa kalktım kendi işimi kendim yaptım çok çok rahattı normal için bişey diyemem ama böyle şeyler bünye ve acı eşiğine göre değişir benim acı eşiğim yüksekti çok zorlanmadım rabbim herkese kolay doğum nasip eylesin 🤲
bebek1517simsek Sanie hiç alakası yok benim arkadaşım var ilk iki doğumu çok kolaydı hatta o kadar rahat gitti ki doğuma hepsinden zor olmuş bünyeye gücünüze bağlı iyi düşünün iyi olsun
simaymasalim Sanie ben ilk doğumunu sezaryen yaptım mecburiydi pandemiydi sezaryen gününden 2 gün önce gelmek istedi kızım apar topar ameliyata alındım yasak vardı sadece eşim vardı yanımda düşünün o psikolojiyi eşimi yanımada almadılar sehir hastanesinde yapmıştım sonra annem geldi tabi ama hiç bir zorluk yaşamadım sanki doğum yapan ben değildim ayağa kalktığım saatten itibaren hiç yatmadım mükemmeldi hersey hiç korkma rabbim kolaylık veriyor böyle düşünerek kendinide bebegide üzme 🤍🌸🌸
ikiprensannesi66 Sanie ben ilk doğumumda 39 a girişte nasıl oldu anlamamıştım herşey bir anda gelişmişti öyle ki sabahtan akşama kadar gezip akşama doğuma gitmiştim o kadar ağrısız bir doğum olmuştu ama şimdi 36 haftalıkta ağrım sancımın herşeyim var bebeğimde ters nasıl olacak bilmiyorum 🤷🏻♀️Çok daha zor geliyor bana
Simay13 Sanie inanma. Kendini öyle onların dediklerine göre kurma. Benim suyum geldi. Hastane yakın 5 dkti zaten. Toplam 3 saat sürdü. Sancı ve doğum 😁 ikinciye gebeyim. Korkuyorum aşırı yinede. Korku içimize işlemiş bacım. Millet bu formda neler anlatıyor neler. Tabi olumlu güzel anlatanda var.