Nurrp Kızlar dikişler lazersezeryan yerimde şu geçirmez bant var çıkarayım mı iki gün oldu. Açık duş alabiliyor muyuz
Yenibirannee Nurrp benim 5 gun kaldı. 5 gunun sonunda doktor kontrolunde kendisi çıkarttı ama 5 gun icinde dus almıştım bence doktorunuza sorun su kacip enfeksiyon olmasin Allah korusunn
nevzatbaskomser Nurrp Çıkarın. ben de korktum 6.gün çıkardım ama çıkarınca daha hızlı iyileştim sanki hareketlerim rahatladı. Duş da aldım, ıslak kalmasın diye kuruladım sadece
Burcumommm Nurrp Doktorunuza sorun. Ben iki gün hastanede kaldım 3. gün duş alirken doktor çıkar öyle duş al dedi bir daha da bant falan takmadım
minikmucizemmmmmm Nurrp bana su geçirmez bant yapıştırıp duş al dediler. Duştan sonra çıkart kurusun orası güzelce, açık kalsın artık dedi. Banyodan banyoya su geçirmez bant takılıyor sadece.
Mhtpkts @Nurrp bende oldum benimkini hemen 2. Gün açtılar bir sokıntı yaşamadım sizin neden açılmadı ki doktor bilgisini vermedi mi
Duygu_23456 Nurrp 2. Gün çıkarıp dus aldım sonra açık durdu pansuman falan yapıldığı zmn bir saate yakın açık durduruyordum pişik olmasın diye
Sila66 Nurrp kapalı bellı bıle olmuyor yaanı benım öyle ❤️doktorum ıstersen burda hastanede yapabılırsın demıstı sonra bantı aldı her gun yap dedı 😘
poyrazin_annesi28 Nurrp Eve 2 gün sonra geldim bandı çıkardım hep öyle duş aldım. Doktorum öyle söyledi. Sadece kuru tutmaya özen gosterin enfeksiyon olmasın
Egeminannesi Nurrp ben ilk kapalı aldım eve gelince sonra Dr açık kalsın dedi pansuman yaptım 5.gun duş aldım sonra kontrole gittim yapabilirsin iyisin dedi