• isimler
  • Eşimin adı ve bebeğimin adı🙈

Kızlar ben akraba evliliği yaptım amcamın oğluyla 🤭ve benim babam benim eşimin adını koymuş 🙈
Allah’ın izniyle 36gün sonra oğlumuza kavuşacağız ve onun adını da babam koydu 🤭🤭Şuan hem eşimin hemde bebeğimin adını babam koymuş diye çok mutluyum 💙
Muaz eşimin adı,Malik te oğlum olacak hayırlısıyla nasılda uydurmuş demi 🥲 malik’in yanına ek isim koyduk kayın validem istedi Ensar diye isim çok hoşuma gitti ve çok mutluyum mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim 🙈🌹❤️
Muaz.Malik Ensar…🥰

HMA13 çok güzel maşallah 🥰 adıyla yaşasın Rabbim hayırlı uzun ömürler versin ailenize

HMA13 Allah ağız tadınızı bozmasın hiç inşallah hep mutlu olun 🤲🏻

HMA13 çok güzel isimler gerçekten tebrik ediyorum memnun olup kabul etmeniz de çok hoş 🌸 sağlıcakla bir ömür mutlulukla yaşayın inşallah 🤍

HMA13 sağlıkla gelsin adıyla yaşasın inşallah paşamız💙

ladyax hâlbuki anlamı çok güzel bir isim. Ama böyle kötü şeyler yüzünden insan üzülüyor. Ne acı😞

ladyax
          Öyle bişey olduğunu bilmiyordum ve alakasız bence 🤷🏻‍♀️

HMA13 alakasız olan nedir Ensar vakfında olanları tüm Türkiye biliyor nerdeyse o yüzden bir çok insana bu ismi çağrıştırıyor bu bir görüş sadece bizim çocuğumuza koyulmuyor siz koyacaksınız sizin içinize sindiyse hiçbirimizi ilgilendirmez

ladyax
              Öyle bir olay yaşandı diye ensar ismini sevmemek de biraz tuhafıma gitti ben oğlumun adından da çok memnunum her türlü olaylar oluyor nasıl olsa güzel bir durum değil ama yapacak bişey yok 🤷🏻‍♀️

HMA13 hayırlı olsun. Peki sizin içinizden geçen bir isim varmıydı veya sevdiğiniz?