Pinklove Fik Bundan sonra az hareket eder canım, yeri daralıyor çünkü. Bende günde 10 defa falan hissediyorum artık😂
dilay_06 Fik onlarda gece gündüz algısı olmadığı için her saat uyuyup her saat uyanabilirler sen uyandın diye onun da uyanmasını bekleme bazen ben gece uyurken uyanıyor bazen de ben uyanık geziyorken uyuyor
Fik Pinklove ayy kız hareketliydi hep bir an hissetmeyince korktum aklımdan neler geçti bir bilsen 🥲 rüyamdada karnım yok olmuş olarak gördüm uyandım hareket etmiyor korktum bir demin 2 tatlı attım ağzıma vurdu sert tekme Allah’a şükür
Zeyzey055 Ilk gebelikse yeri dardir canim 2. Gebeliklerde daha çok hareketli oluyorlar genelde karin yapısına da bağlı tabi ki
Fik Zeyzey055 2. Gebelik canım ama ilk doğum olacak rabbim nasip ederse ☺️ demin attı tekmesini 🤭 bir endişelendim sabah vurmayınca
Zeyzey055 Fik rabbim yokluğunu göstermesin cok yorulduğun zaman da hareket etmiyorlar kötü düşünme hiç 🥰🙏🏼🌸
Pinklove Fik Korkma kuzum, ben bazen tüm gün hissetmiyorum sonra gece başlıyor tekmelemeye😂 Karnını hafif dürt tepki verir
Fik Pinklove kızdım ona 😂 ben uyandıysam sende uyanacaksın uyan dedim tekme attı minik 😂 öff anne al tekme hadi bırak uyuyayım der gibi 🤣