KumCi crazymommy 8-9.haftada falandım kontrolde bebiş iyi büyüyor dediğinde rahatladım çok da takmadım kafaya açıkçası bir kere geldi işte evi süpürdüğümde bir daha da süpürmedim gelmedi 😄 eşim süpürüyor normalde o gün ben yapmak istemiştim 🤭
crazymommy KumCi Ben evde süpürmüyorum robot süpürüyor ama ev işi mecbur yapıyorum bugun yemek yaptım toz aldım banyo falan yıkadım okadar 😔😔
KumCi crazymommy Yemek ben de yapıyorum ama diğer bütün ev işlerinde eşim yardım ediyor mesela yarın evi birlikte temizlicez normalde çamaşırı bile o makineye atar asar sen de böyle yaptır kocana kız 😂😂
crazymommy KumCi Eşim terfi aldı geçici bi süre sabah 8 akşam 8 çalışıyor yoksa hiç bir iş yaptırmaz bana yazık adam geliyor 1 saate uyuyakalıyo zaten 😂
crazymommy KumCi Acile gittim yine kanama alanı yok bebek iyi büyümüş bide , tam gününde. Doktora neden oluyo diyorum her kanama düşük tehdididir diyor. Korkuttu beni yine. Ama diyorum 1 damla geliyo yoğun değil olsun diyo 🙁🙁🙁
KumCi crazymommy Allah Allah ne can sıkıcı bir durum. Bence fazla takılma ya bak tam gününde büyüyor bebişin 🥹
waldorfb crazymommy Rica ederim ne demek kendinizi sıkmayın inanın bu daha zararlı 🙏🏻 eğer bebekle ilgili sorun olsa bu çok net görünürdü ama bahsedildiği gibi damar çatlaması, yara vb bir şeyse yorum getirmek zor ancak çok tecrübeli bir doktor fikrini söyleyebilir.