HMH Merhaba kızlar 3-4 Haziran yumurtlama günümdü 2-4-5 ve 6 haziranda ilişkim oldu sabah acayip bi karın altı ağrım vardı sancı şeklinde tam kasık ağrısı da değildi ama bikaç dk sürdü aniden girip çıkan sancılar sizce nedir bu belki de erken biliyorum ama sormak istedim
Sevgilv HMH merhabalar tarihlerimiz neredeyse aynı bende dün geceden itibaren iki ve üç defa kahverengi sümüksü bir akıntı oluştu
Gamgamze HMH yani yerleşme öyle 4-5 günde olur mu bilemedim gaz sancısı falandır, gebelik krampları genelde adete birkaç gün kala giriyor
iremkoftercioglu HMH çok erken o sancı olsa olsa gaz sancısıdır 8 günde böyle ağrılar olmaz maalesef ancak adet tarihinizde başlar eğer gebelik varsa
HMH Sevgilv bilmiyorum ki ya öyle bi şey olmadı henüz beklenen adet tarihim 18-19 Haziran belki de sizin yerleşme kanaması dedikleri şey olabilir mi
HMH Eyluladam15 şu an erken olduğunu tahmin ediyorum zaten zaman olarak belirtiler için tecrübeli olanlara sormak istedim sadece 😇
Eyluladam15 HMH benim hiç belirtim yokdu sadece sağ kasıgımı sürekli birisi deliyordu resmen kazıyordu öyle öğrendim ben
noble1 Benimde tam olarak aynı dönemler, kendimi çok dinlediğim ya da takip ettiğim zaman çok belirti hissettiğimi fark ettim o yüzden artık saldım🤣 çarşamba günü erken gebelik testi yapcam varsa çıkar diye düşünüyorum
kbra_588 HMH benim de 5-6 Haziran yaşadığıniz durumu bilmiyorum umarım yerleşme ağrısıdır🥰 ne zaman test yapmayı düşünüyorsun?
TubaGokhan HMH heveslendirmek gibi olmasın ama 19 Mayıs ta yumurtlama günümdü 18-19-20 mayısı değerlendirdik yaklaşık bir hafta sonra kasık ağrısı şimşek çakar gibi aniden girip çıkan ağrılarım ve karın ağrım oldu oda 4 gün falan sürdü sanırım. 29 Mayıs’ta gebelik haberini aldım inşallah sizinde öyledir Allah gönlünüze gore versin ❤️🌼
Bugraninannesiii HMH yumurtaların çatladığında öyle ağrı olur demişti doktorum. Öyle de oldu tam gününde