merhabalar, ben bir ay önce 28+5 haftalıkken suyum azaldığı için doğum yapmak zorunda kaldım. bebeğim 1450 gr doğdu hemen küveze alındı tabii ki. başta 2-3 gün entübe oldu şu an solunumunda bi sorun yok, genel durumu da iyi ama bebeğime doktor anne sütü vermeye başlıyor 1 ml’den başlayıp azar azar yükselterek. 15 ml’e kadar sorun yok, 15’e gelince oğlumun karnı şişiyor hemen beslenmeyi kesip dinlendiriyorlar antibiyotik tedavisi vs. bu 2 kez oldu ve doktor nec’ten şüphelendi yattığı hastanede çocuk cerrahı olmadığı için başka bi ile sevk edildi. şu an orada da tekrar beslemeye başladılar anne sütüyle. ama 15’e gelince yine karnı şişer mi diye çok korkuyorum. doktor belki de bu kez tolere edebilir bağırsakları gelişmişse diyor ama eğer yine aynı şey olursa ilaçlı röntgen çekilip daha sonra cerrahi müdahale yapılabilirmiş. başına böyle bir şey gelen var mı çok korkuyorum umarım ameliyata gerek kalmadan bağırsağındaki sorun çözülür. rabbim hepimizin yavrularına şifa versin inşallah🙏🏻 şimdiden verecek olduğunuz cevaplar için teşekkür ederim💜