Berreee 30+2 haftalık gebeliği sancılarım başlamıştı araştırma hastanesine yatışım yapıldı 3 gün yattım sonra taburcu oldum normalde tiroid hastası değildim gebelikte nabzım 130 ları görünce hastanede anlaşıldı ilaç başladılar ama çok korkuyorum bebeğim 1900 gram ölçüldü o hastane de ama özelde 1700 ölçüldü büyük ihtimal doğum olsa 1500 gram falan doğacak benim gibi olup haftasında sağlıklı bebek doğum yapan varmı bide nabzım yüzünden sancı kesecek ilaçda kullanamadılar yan etkisi de nabzı yükseltiyormuş lütfen bilen yada bunu benzer durum yaşayan anneler dönüş yapabilir mi çok korkuyorum
Berreee Berreee pardon 31+2 haftalığız lütfen bilen yada yaşayan anneler tiroid veya tiroid ilacı zarar verir mi bebeğe bide bebeğimin suyunun fazla olduğunu söylediler bu bebeğin hareketini az hissetmeme sebeb olur mu
Nur06 Bende 26 haftalık ken tsh hormonu yani troid yüksek çıktı 5 e yakın değerim troid ilaçlarından verdi kullanıyorum hergün bebeğe zararı olsa vermezler yani erken Doğum flan öyle bi etkilerinden söz etmedi sadece bebeğin gelişimine zararı olurmuş yüksek olması bu yüzden ilaçla kontrol altına alınması gerek diye verdi doktorum kullanıyorum ( hamilelik öncesinde normaldi tsh hormonum )
Berreee Nur06 ilaçlar değil de tiroid hastalığı erken doğuma sebeb oluyor muş benim zaten şuan erken doğum riskim var
Meltem_goksenin Berreee tiroid hastasıyım ve hap kullanıyorum 😊36.haftaya giriyoruz..içini ferah tut..Rabbime emanetler🤲🏼🧿
Berreee Meltem_goksenin ay çok sağol içim rahatladı biraz daha Rabbim evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bebeğin günde ortalama kaç kere hareket ediyor peki benimki sanki azalmış gibi hissediyorum
Meltem_goksenin Berreee yani yarım saattte bir karnımı açıp inceledğim zaman hareketlerini görüyorum içim rahatlıyor😊 diyorum ya içini ferah tut Rabbime emanetler🧿🧿🧿🧿❤️
Berreee Meltem_goksenin İnternette 2 saat de 10 haraket diyor benimki şuan günde anca 10 kere hareket ediyordur