Ftm_22 Çatlatma in 12 gun yaptım silik çıktı 14 gün yaptım negatif acaba tekrar pozitif olur mj ya yoksa negatif mj
Susu_09 Ftm_22 12 gün iğne etkisi ile pozitif oluyor 14.gun çıkan sonuç doğru olur 2-3 gün sonra tekrarlayın isterseniz
neanladinyurdagul Ftm_22 12.güne kdr etkisi sürüyor ama hiç negatif olmazdı heralde hamile kalsanız 3 kez çatlatma iğnesi vuruldum negatife dönünce bidaha pozitife dönmedi hayırlısı olsun hakkınızda
Miracleee Ftm_22 bende post açtım gören olmadı ya. 9 ve 10. Gun kaset testte bisey çıkmadı. 2 gündür silik çıkıyor bu da mı iğne etkisi hiç biaey anlamadım. Of ne zor süreçler bunlar. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım
neanladinyurdagul Ftm_22 iğne vurulduğum zaman 4 ten 5 den aşağı yumurta gelişmedi olmayınca olmuyor sonra kendiliğinden oldu böyle bişey o ya stres yapmayın
Ftm_22 Miracleee ay bence bekle sabredeceksen ben 12 yaptım heveslendim bilsem yapmazdım ya adetimi beklicem
Miracleee K-97 ben post açmıştım oraya 9. Günden beri yaptığım testleri attım.bi bakar mısınız size zahmet ☺️