Busebusee Bsraaa3 sanırım evet canım ama erken gebelik testıne cok guvenmıyorum ama bakılırsa gorunuyor mınık ben kan ver derım 🌸 dogruysa da hayırlı olsun 🌸
nino033 Bsraaa3 gecikmeniz var ise kan testi verin yoksa gecikmeui bekleyim diğer şekil zehir oluyor insana
Mom_83 Bsraaa3 benimde aynı böyle oldu canım erken gebelik testinde sonra kan vermeye gittim beta 88 çıkmıştı daha sonrası tekrar verdim 4 gün sonra sanırım şükür artmıştı kan ver hemen canım hayırlısı olsun şimdiden 🙏🏻😊
neanladinyurdagul Bsraaa3 10 üzeri gebelik sayılır . Erken gebeliklere pek güvenilmiyor hemen çıktıysa çizgi bilmiyorum ama kuruma çiZgisi oluyor geneldr
Sevgilv Bsraaa3 süpeeerrr maaşallah geliyor Allah tamamına sağlıkla kavuştursun hayırlı olsun 🧿🌸🙋🏻♀️🤲🤲🤲
Eslemim34 Bsraaa3 Eveeeett ben de dün yaptım aynı böyleydi 💁♀️ ama daha küçük herhal de şimdi doktora gitsem kese belki yoktur veya bebek yoktur falan o yüzden bi iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum 2. Benim siz hemen kadın doğuma gidicek misiniz
Basakerturk Benim de yaptigim test boyleydi ayni gun doktora gittim beta 73 dü kese falan yoktu ama rahim kendini hazirliyor demisti doktorum 9 haftaligiz suan çok sukur 🙏❤️