Mervecik0944 Benim 23 hafta gerçekten çok yoruldum artık çalışmak istemiyorum. Ve 2 gün önce bir kaç damla rahmimden kan geldi yorgunluktan
CeydaST Mervecik0944 benim işim rahattı ben 37 ye kadar çalıştım. Rapor isteyebilirsin doktorundan 32. Haftaya kadar sonra da çalışabilir raporu değil de çalışamaz raporu alır devam edersin
Seval2468 Mervecik0944 28 haftaligim çalışıyorum. İlk oglumdada 37. Haftaya kadar çalıştım ama benim işim rahat yorucu değil o yüzden yine kısmetse 37 ye kadar devam
Hilalmvc Mervecik0944 33 bitti devam ettim haftaya da çalışıp bırakıyorum öğretmenim. Ama 32bile fazla daha önce ayrılma hakkımız olmalı doğumdan sonrada aynı şekilde. Annenin kendi toplayıp çocuğun ele avuca gelmesi kısa süreli bir şey değil bence
nerminnn_ Mervecik0944 31+2 mağazada çalışıyorum yavaş yavaş zorlamaya başladı 32 de çalışabilir alıp ayı bitiricem sonra 35 te çalışamaza çeviricem
Ipektoss26 Merhaba günaydın ☀️ ben 30. Haftadayım önümüzdeki hafta doğum iznine ayrılıyorum fazla yorulduğum İçin hatta bir hafta erken ayrılıyorum kendinizi yormayın 🥹 birde işinize de bağlıdır bu durum yolun uzaklığı vs
Mervecik0944 Ipektoss26 anaokulu öğretmeniyim 4 yaş 6 saat ilgilenmek çok yorucu. çocuk onlar davranışın sonucunu düşünemez 5 dakika yalnız bırakamıyorsun
minikoannesi123 Haftaya kadar çalıştım aslında 37′ye kadar çalışacaktim ama safra kesemde kum ve çamur birikintisi varmış çok ağrı yapti kendime gelemedim o yüzden pazartesi günü raporunu bozduracagim. Zaten çalıştığım tüm günler doğum sonrasına eklenecek. 3-4 gün önce çıksam bir şey olmaz dedim
Basakerturk Mervecik0944 benim sinifim da 5 yas grubu 20 öğrencim var ve biz 9 saat calisiyoruz daha 9 haftaligim ama calismak gelmiyor icinden cok yoruluyorum siz kac haftaliksiniz🙏
Ipektoss26 Mervecik0944 çok dikkat edin sandalye kullanın. Bende ergoterapistim rehabilitasyon merkezinde çalışıyorum artık yerde oturmak bile zorluyor çocuklarla ilgilenirken nefes nefese kalıyorum 🥲🥹
Meliisssaaaa123 Ben de 12 haftalığım antrenörlük yapıyorum, çalıştığım yerde hem desk görevlisiyim hem de antrenörüm günde 10 saat çalışıyoruz o şimdiden zorladı.. son saatler çok ağırlık çöküyor. Sonrasını düşünemiyorum bile 🥹🤦♀️
nerminn01 Mervecik0944 20. Haftadayım çalışıyorum ayak krampları oluyor arada idare ediyorum şimdilik kaç saat çalışıyorsunuz kızlar ?
Gebeysek1 Mervecik0944 27. Haftadayım çalışıyorum. 23 haftadan sonra çok yormaya başladı gerçekten, sürekli bir şekilde hasta oluyorum. İşi bırakmayı düşünmeye başladım
Melal Haftamdayım 32 olduğu gibi izne çıkıcam artk biraz evde vakit geçirmek istiyorum oğlum için kitaplar okuyup onun için hazırlık yapmak istiyorum
Dileksue Benim daha 9 haftalık işim çok fazla yorucu yani ne kadar daha devam edebilirim bilmiyorum yorgunluktan evde hiç birşey yapamaz oldum çünkü 11 saat çalışıyorum ve işimin en yogun zamanı yaz sezonu kimisi 6. Ayda rapor alıyor bende öyle düşünüyorum
kubraselcuk Mervecik0944 devlet memuruyum çalışabilir raporu aldım şuan 34 haftalığız bayram sebebiyle 36 da ayrılmış olacağım nasipse vallahi masa başı olmasına rağmen ödemler beni zorluyor ama bebeğimle daha çok vakit geçirmek için dayanıyorum🌸
Mervecik0944 kubraselcuk bende meb de öğretmenim son 4 gün gidip karne vercem ama 4 günlük bile halim yok rapor alcam