Sabi12345678 Kizlar hapsurdugumda karnimda sanci oluyo bende 6 haftalik cocuk icin korkuyorum cunki orasi cok incitiyo karnim hemin an
Lavinyaa8 Sabi12345678 doğuma kadar devam edecek o ağrı korkmayin normal bir sey kanama gelmedigi sürece sıkıntı olmaz
imeaeb Sabi12345678 evett bende de çok oluyor yine bir hamilelik uygulamasında okudum çok normal olduğunu söylüyordu özellikle yatar pozisyonda iseniz
BurcuArya35 Sabi12345678 o haftalarda ani hapsurma öksürme saga sola dönerken bıçak saplanır gibi ağrım olurdu canm
Elizbusra Evet bende şuan 5 haftalık hamileyim bende de gecen hafta alerjim var her hapşırıdugımda kasıgımda batma oldu ve okusururkemde bende endıselendım yarın doktoruma sorucam
Sabi12345678 Elizbusra tamam canim banada soylersin doktorun ne dedi,ve cocugun kalb atiwini duya bildinizmi siz ?
IKRAM_01 Sabi12345678 Yaaa geçen bende gece tam uyuyacaktım bir hapşurdum karnım sancılandı birden ödüm koptu ne oluyor diye. Demek herkeste oluyormuş
Muhkub60 Backlarınızı kendinize doğru çekip öyle hapşırın öyle ağrmıyo ama o ağri herkeste oluyor merak etmeyin
Minigininannesi Sabi12345678 oluyor 15+5deyim birde bahar alerjim var. Sürekli hapşırık ve ağrı çok yoruldum
Zehross03 Sabi12345678 bacaklarını kendine çek hapşırma anında hep kramp giriyor karnıma benim hapşırınca malesef kendine çekince daha rahat olursun
Elizbusra Sabi12345678 hayır kese gozuktu ama daha cok kucuk deddı olusuyor dedi 5 gün sonra gitcez bakalım dua et ☺️