_Kubraaa_ Her gece desem yalan olmaz, sabaha kadar saçmasapan rüyalar görüyorum😀 çoğuda kötü rüyalar can sıkıcı.. hamileyken olurmuş diyorlardı inanmazdım..
Minaesra _Kubraaa_ Ben görüyorum 🫠 bende sadece benim gördüğümü sanıyordum 😂 uykusuzluktan sanırım bir iki dakika dalınca hemen gözümün önüne geliyor uyanıyorum
Hamdiyevural _Kubraaa_ eveet çok saçma ama tam 5 kere. Peşpeşe doğum yaptığını görüyordum 🤣🤣 uyanınca. İyilide. Rüya diyorum yoksa 1 taneyi bile zor doğurdum
_Kubraaa_ Minaesra canın sıkılıp uyansan daldığın an aynı rüya dizi film gibi devam ediyor. Şaşılacak iş 😀
Gamzea35 Bende rüyamda erkek bebek gördüm daha cinsiyetini öğrenmedim rüyam mı çıkar tersi mi bilmiyorum 🤷♀️😀
Fatmaalbay Ve bendeee gerçekten ne kadar saçma olabilir diyorum hergün rüyalarıma neredeyse hergün görüyorum😂😂😂😂
YuvarlanamayanPaanda _Kubraaa_ mesela ben bu gün almanyada geziyordum ne alaka bilmiyorum ama gene fakirliğimle ordaydım ulan ruyada bile zengin olamıyorum
_Kubraaa_ YuvarlanamayanPaanda almanyada euroları saçarak gezmiyormuydun😀 kesin rüyada bile almanyada market fiyatlarına bakarak bişey alamadın😀
YuvarlanamayanPaanda _Kubraaa_ yok bacım ordada trnvay gibi bişeye biniyordum çöpün yanına marka poşeti koyuyorlar içinde saç bakım malzemeleri maskeler falan var marka marka bir seviniyorum beleşe malzeme buldum diye böyle köşeye poşetle koymuşlar dosnsındsjs
Dguzun _Kubraaa_ ben! Hemde öyle böyle değil.Akrabalarla ilgili dertleri tekrar tekrar bide hayal gücümü ekleyip görmek çok yorucu😟 Bazen de çok komik kabuslar oluyo rüya olduğuna şükrediyorum çünkü sanki gerçeklikten yaşanmış gibi kaskatı olmuşum gerilmisim😟
Mustafayigitvebeytugannesi _Kubraaa_ yaa hamileligi geçtim doğum yapalı 55 gün oldu hala öyle rüyalar görüyorum.