Hayalim1_ Kızlar bilenlerınız var ama özet geçeyim bu ay doktorum Klomen hap verdi 5 gün kullandım 3 gün üste üste ilişki oldu ve suan belım ağrıyor bacaklarımda dahil ilacı çarşamba bitirdım 3 gün oldu yanı bel ağrım kötü ya
Seymakocabey Hayalim1_ yumurtan buyudugu icinde olur doktor bana oyle demisti kizim olmadan once kullandim saglikli bi yumurta gelistirdigin icin hafif kasik bel agrisi yapabilir onlar normaldir dedi catlasigi gun daha cok agri yapio
Hayalim1_ esraEb iki kaybım var 9 ay önce kürtaj oldum daha da olmadı bu ay Klomen hap verdi işte bu ay hapla olmazsa onumuzdekı ay çatlatma iğnesi yapacağız bakalım inşallah iğneye gerek kalmaz
Hayalim1_ esraEb bennnn ve benim gıbıler 😂😂😂 yok kız ayaktalar bizimkiler benegı rahat vermeyıp uyuyamayan yenı doğum yapmış bebegı durmayan ağrısı sızısı olup buraya gelıp takılan yani bennnn😂😂😂
Hayalim1_ esraEb aşkım ne bileyim sevıyorum bebeklerı etrafımda çok bebek var ama ben kendi bebegım olsun istiyorum onu taşımak doğurmak büyütmek istiyorum inşallah nasıp olur