1prensesimm 5 cm açıklık var dogumhanedeyim yüzde yüz dogcak dediler dua edin lütfen bebeğim kuveze girmesin dualarınıza talibim arkadaşlar🥺🥺
Canimkizim_mv 1prensesimm inşallah bebişini sağ salim sağlıkla kucağına alırsın. Rabb’im kolaylaştırsın❤️🩷
Mutluemos 1prensesimm korkma sakın sakin ol Rabbim evladını sana bağışlasın sağ salim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah şuan doğuma odaklan hem nefes almakta sıkıntı yoksa almazlar küveze iyi düşün Rabbim sana hayırlı kolay doğum nasip etsin inşaAllah
Bukiiiiiiii 1prensesimm kuzum bende 34 haftalik gordim gecen sene kuveze filan gormedi merak etmedi solunumj iyi ve kilosu 2000 kiloise almayiyorlar kilosu nasil
dolunayes 1prensesimm girmez Allah’ın izniyle kuzum kardeşim o kiloda dogdu . Kafanda sartlama kotuyu cagirma iyi dusun iyi olsun sende summes sebila yesseru zikrini cek kolay gecsin hersey
Mutluemos 1prensesimm ettim dua hep de ederim şuan nasılsın çıktın mı doğumdan bebeğin nasıl ağrın var mı vallaha sanki kardeşim doğum yapmış gibi merak ettim inşaAllah hersey yoluna girer üzülme sen canını sıkma ki süt gelsin
dolunayes Ayetel kursi cektim senin icin canim Saglikla kucagina almani nasip etsin Rabbim 🤲 Ciksin kucaginda olsun İkinizide korusun Rabbim
1prensesimm dolunayes Allah bin kere razı olsun inşallah kuveze girmez okuduğun dua vesile olur girmenesine inşallah
1prensesimm dolunayes Allah razı olsun 🥺gerçekten böyle bı günde dua o kadar önemli ki insan sonra anlıyorlar çok teşekkür ederim hepinize
dolunayes 1prensesimm actim kuzum post sifanizi Rabbim versin 🤲 sende sakin kalmaya calis Summes sebile yesseru zikri cek kolaylik zikridir.