Sibeltolga 16 haftalığım solumda yatyorum şuan sağ tarafımda sanki mısır patlatıyolar pıt oıt bi his oluyo ama huylandım içim gıdıklandı gbi bişey oldu bu iki üç kere yapıyo sonra duruyo acba bebeğimmi kaşındı gbide oldu karnım
Caglasmsk Sibeltolga ben o haftada hissetmistm tamda tarif ettigin gibi cnmm. Bebek oynamasdr buyuk ihtimalle😍😍
Shryrydn Sibeltolga bebek canım. Bende fe oyle oluyodu. Bebekmi deylmi düşünüyodum ama emin olamıyodum. 18 haftalıkken ultrasondaydım birden hiss etdim doktora sordum : evet ayakları orda tekme atıyo dedi. O gunden sonra tam emin oldum
EdaElif Tolgasibel Olabilir canım erken aslında ama hissedebilirsin ben 21 haftalıkken hissettim sanki içimde balık yüzüyordu 😀
Tolgasibel EdaElif bencede erken ama bian dedimki acba karnımda biseymi var kaşıntıyı gbi oldum tatli kaşıntı gbi hatta dedim karnım çatlakları kasiniyodur belki bende aşırı çatlak varda bebekten dolayı degl ama cok kilo alıp vermekten
Tolgasibel Caglasmsk normalde 15+3cuzde önden gidiyoruz ultorosonda boyuna gamına gore 16 haftayla uyumluyuz5 ama sipamdi bence sipam oynadı dahada oynamiyo cunku
Sibeltolga Shryrydn evet eşimde hisetmiş sarılırken gercekten tekme atıyomuş 🙂 Ama erken oldu saşırdm 🙂