Senaaaa__ İndirimde yakaladıkça almaya çalışıyorum öncelikle hangi marka bezi önerirsiniz molfixi çok duydum bu yüzden 3 paket aldım molfix 120 adet 1 numara yani yeterli mi yenidoğan için
Senaaaa__ Senaaaa__ 120 tane bez yeterli olur mu 1 numarada yoksa biraz daha almalı mıyım çabuk büyüyo deniliyor ama ne kadar yeterli olur bilmedim siz ne kadar kullandınız
Elfakca Senaaaa__ ilk numarayı çok alma çocuk kilo alınca büyük bez e geçiyorsun hemen gerçi bez stoğu yapmak çok mantıklı olmayabilir bazı çocukların teni hassas oluyor her bez i takamiyorsun ıslak mendil gibi şampuan gibi şeyleri al genelde ama illa bezi alcam diyosan da ilk numara hariç diğerlerinden al
Hizligonzales Senaaaa__ oglumda toplam 400 yakin 1numara kullanmistim. 40gun civarinda bitmisti gunde 8 9 tane kullaniliyor cunku 40.gunden sonrada 2numaraya gecmistim
incinur0102 Senaaaa__ bende 120 li aldım,3 haftalık diyordu üzerinde sonrası için duruma göre devam edeceğim,ilk cocuguumda en çok 3 numara kullandık onu çok iyi hatırladığım için hep 3 numara stoğu yaptım, bence duruma göre ilerle🌸
cokkasmabeabi Senaaaa__ hiç hatırlamıyorum ama hatırladığım küçük paket aldığım ve olur olmadık zamanda zırt diye bittigi. 220li paket aldım sonrasında duruma bakacağım artık.
Kukulikukuli12 Senaaaa__ kızım 3700 54 cm dogdu. Prima 1 numara 80 tane almıştım 70 tane falan kullandım sonra küçük gelmeye başladı bantlar bile yapılmıyordu göbek kısmından. 20 gün kullanmadım bile 🙄 3 numara sleppye gectim. 2 numara hiç kullanamdım aralarında pek fark yok 1 numara ile. Suan 2.ye hamileyim baby turco 1 numara 40 lı aldım sadece. 3 4 5 numara stok yapıyorum. Birde ıslak mendil stok yapıyorum
beyzacmvrc Senaaaa__ 3 ude 120li paket 1 numara ise biraz fazla gelebilir bile. Ben denemek için 80 li Molfix 1 numara aldım sadece. Bebeğim 3150 g doğdu. 9 gündür kullanıyorum yarısı gitti daha. Ama bez büyük geliyor biraz yani 1-2 aylık olana kadar rahat 1 numara kullanır.
Sirkelimon Senaaaa__ 320 tane 1 numara 440 küsür tane de 2 numara kullandığımı hatırlıyorum. Bazı bebekler hemen büyüyor 1 numara yetmiyor
Havvaca Senaaaa__ bebeğin kilosuna göre değişir 2 buçuk kilo doğan bebek ile 4 kilo doğan bir bebek aynı sürede kullanmaz bence 2 numara alın bide ama bezi stok yapmak mantıklı gelmiyor bana. Her bez her bebeğe olmuyor
Guneskemikseda Senaaaa__ ben prima aldım denemek için 72li kızım 12 günlük o bitti bir o kadar da slepy vardı şimdi ondan devam ediyoruz 12 günde böyle oldu ordan bir hesaplayın 🤭 ama tabi bezi doldurmasına da bağlı tabi
Brn_cnn Senaaaa__ Molfix bebeginize pişik yaparsa iyi gelmezse ne yapacaksınız o kadar bezi? Ben stoklamayi doğru bulmuyorum. Oğlumda ilk Molfix pure and soft kullandım şimdi ikinci bebeğime de onu alicam ama bir paket sadece
Mrvsmt2502 Brn_cnn her şeyin fiyatı her gün artıyor ikinci el satsa bile aldığı paradan fazlaya satar
Mrvsmt2502 Senaaaa__ herkes şu kadar 1 numara kullandık demiş ama mesela benim kızım hiç 1 kullanmadı direkt 2 den başladık 4 kiloya yakın doğru 2. Ayda 3. Numaraya geçtik bebeğinizin doğum kilosu önemli yani 1 numara çok gerekli değil sanki
CemrePektas Senaaaa__ Molfix kullandım ilkinde. Bunda da ondan aldm. 200lü 1 numara. 240lı 2 numara aldım. Gerisine artık Allah kerim 😂😂