cansaayy Bende devlet hastanesinde kaydım olsun diye ediz hanıma gidiyorum ama biraz keyfine göre davranıyor ilgisi her gittiğimde farklı oluyor ve 2 3 muanedir sedye bile yok çatal koltuğuna oturtup ultrasonla bakıyor hastane yeni temiz dedik ama leş gibi oldu bi kaç ayda kokusu bile berbat hemşireler herkes ters geliyor bana güven vermiyor hastane. Ben izmirde yaşıyordum bodruma taşınmak zorunda kaldım hamileliğimde önce medlife hastanesine gittim Emre bey vardı ağzından zorla laf aldık muane süresi 10 dkyı geçmedi sonra Ada polikliniği iskender koşana gittim ilk memnun kaldım 3. Muane de umursamaz tavırlar sergiledi nasıl desem herşeye normal diyordu kanda enfeksiyon idrarda enfeksiyon girerken söylediği şeyleri çıkarken unutuyor unutturuyordu en son Serap yaltıya da gittim nedense oda içime sinmedi izmirde özel doktorum vardı belkide onun ilgisini aradığımdan böyle oldu ama bodrumda dediğim gibi sağlık konusu çok zor. Muaneleri bir şekilde halletsek bile doğum için ya devlet yada tek çare Acıbadem orasıda korkunç derecede pahalı bebek hazırlığı bekleme süreci zaten büyük masraf tamam feda olsun tabiki yeterki sağlık olsun ama karşılamakta çok zor bu ücretleri.