seyma_nur34 Kızlar 35+0 dayım riskli gebeliğim var erken doğum riskinden ötürü, bugün biraz stres yaşadım ağladım şimdi de sol tarafa toplandı kızım kasılıyor normal mi
designermoms seyma_nur34 riskten dolayı mı bilmiyorum ama benim de bebeğim çok toplanıyor bazen sola bazen sağa ovun orayı biraz düzelir inşallah Ağrınız ya da kanamanız yoksa bir şey olacağınu sanmıyorum ben hep yaşıyorum
Busrabbygt seyma_nur34 bu haftalarda bebek toplanıyor korkmayın sadece takip edin sancınız oluyor mu oluyorsa düzenli mi? Biraz uzanın dinlenin ya da duş alın kasılma geçecektir. Stresten de olur yorgunluktan da bide Alanı daralıyor bebeğin o yüzden
Esca seyma_nur34 bende de kasılma çok oluyordu 34.haftamda doktora sordum büyüdüğü için normal dedi şuan 36+5 halen kasılmalar devam ediyor. Korkacak bisey yok yani. Kasılınca biraz yürüyün rahatlatıyor baya.
seyma_nur34 designermoms kanama olmadı çok şükür sürekli kontrol ediyorum dua edin şu zorlu süreci atlatalim 🤲
seyma_nur34 Busrabbygt uzandım evet biraz geçti çok şükür teşekkür ederim yarın kontrolüm var inşallah bir sorun yoktur 🤲