Nil_tal09 Kizlar dogum yaklasinca karin dusuyor diyolar herkeste oluyor mu birde ilk gebeligim nasil anliycam
Minisanne12 Nil_tal09 herkeste olmuyor. Karın düştüğü zaman göğüs alti tamamen boşalmış oluyor. Ve kasiklara doğru yoğun bir baskı artı çatı ağrısı oluyor. Karninizin üstüne bastığın zaman bomboş olduğunu hissedeceksin
nurgulakdas27 Nil_tal09 36+3 günlük gebeyim. Şuan benim düşük karnım. Rahat nefes alabiliyorum aşağı indiğinden beri. Ama kasık ağrısı adet ağrısı gibi ağrılarım başladı karnım aşağıya indiğimden beri
Nil_tal09 nurgulakdas27 Goguslerimin alti bos hissesiyprum ama gobek bölgem sert düşmüş oluyormu yani 39 haftaligim hic bir belirti yok
Kubracigimm Nil_tal09 düşmüş o zaman. Benimde öyle göğüslerimin altı bomboş , eski hali gibi aynı. Göbek deliği etrafı sert. Bakınca da baya belli oluyor zaten. Göğüs altına dört parmağınız rahatça yerleşiyorsa düşmüş demek. Bende 39+2 hiç belirti yok.
Snmkrby1_ 34+1 im benimde karnım çok aşağıda bi düştü normal geldi doğum yaklaşıyor diye mi artık bilmiyorum biraz daha aşağı düştü 😂
Havvaca Göğüs altından 4 parmak aşağıda başlıyormus göbek düşünce karın. Bide yere oturup ayakları düz uzatıp ayak ayak üstüne koyamıyorsan düşmüş oluyormuş ve bunu yapamayan 3 gün içinde Doğuruyo diyorlar deneyen arkadaşım oldu ertesi gün doğurdu 😂