Heyzilwq bebeklerimveben_ kız her gün aynı olmuyor ki ben şu haftaya kadar doğru düzgün hissetmiyordum bile ama şuan sanki karnımı yırtıp çıkacak kadar hareketli 🤣
kubraselcuk bebeklerimveben_ soluna yat elinle dürt biraz 1 saat kadar bekle canım olmadı yarın doktora gidersin kötü düşünme🌸
Hatice_k Bugün kendinizi yorduysanız o yüzden olmuştur. Bende de aynı durum oldu geçen doktora gittim doktor yorulmuşsun bebekte etkilenmiş hareket ediyor şuan ama sen hissetmiyorsun dedi
Mujde1991 Bendde durum ayni 32 haftayiz sanki hareketi az bnde suan panik durumdayim ne kadar strs yaptiysam burnum kaniyo
bebeklerimveben_ Mujde1991 benim de öğle eşime de deidm eğer yarın da hareket etmezse acile gidelim Deidm
Ozdbtl 30+3 Kzıım az hareket ediyordu ben de çok takıldım. Bu sabah 1 kesme şeker attım hemen dilimim altına İçerde dönmeye başladı 🙈
Ozdbtl bebeklerimveben_ Hımm geçmiş olsun. Şuan var mı hareketlenme :( endişelenmeyin bu dönemde yerleri daraldıgından oluyormuş hep öyle diyorlar
Mujde1991 bebeklerimveben_ şimdi biraz yemek yedim hafif atmaya basladi bişeyler mi yesen bilemedim ki her yolu deniyorum bnde 🌸