nilayyy- kızlar balık yağı içince veya içmeden süt ve süt ürünleri(yoğurt,ayran vb) şeyler içilirmi bir zararımı varmı ?
Pnr_KMRC1 nilayyy- bi zararı yok cnm kan hapı içince süt ve süt ürünleri bir iki saat tüketilmiyor 🫶🌸
nilayyy- Pnr_KMRC1 teşekkür ederim kan ilacını biliyordum balık yağı aklımı karıstırıyordu size bu bilgiyi kim verdi acaba doktorunuzmu🌸
Pnr_KMRC1 Aslibali demirin emilimini azaltıyor o yüzden kan kapı için söyledi doktorum arkadaşım bahsettiği multivitamin ondan sorun yok süt ürünleri yenebilir kan hapından bahsettim yanlış anlaşılmasın 🌸
Brownie nilayyy- olabilir bana doktor böyle söylemişti o yüzden süt ürünlerini tüketirken üzerinden zaten 2 saat geçmesi gerekir gibi düşünüp bir şey olmaz anlamında yazmıştım ama ben de emin değilim tabi doktor ne dediyse onu dedim
iremkoftercioglu Bende regenesis kullanıyorum ama doktorum ama yemekten önce yada sonra gibi birşey demedi vitamin sonuçta o hiçbir zararı olmaz ki
nilayyy- iremkoftercioglu banada öyle birşey demedi sadece midemi bulandırıyor dedim akşam içebilirsin dedi 🌸
Havvaca Bende bu ilacı kullanıyorum. Dr özellikle şu zamanda iç diye bir şey demedi. Ben genelde yatmadan önce içiyorum.