ebrusko Kızlar bugün aşılama oldum. İşlem sırasında ağrım oldu. Doktor az bir lekeleneme olabilir korkma dedi. Büyük tuvaletim geldi. Ve baya kan gibi lekelenme geldi. Açıkçası korktum. Uzanıyorum. Bu durumu yaşayan var mı kızlar
ssa239688 ebrusko ben 🤚 regl sancısı gibi girdi ağrı zor geçti maalesef çabuk geçti acısı ama yinede zordu hakkımızda hayırlısı canım bu arada Dr banada lekelenme olabilir dedi rahim ağzından olur korkma dedi biraz geldi kan maalesef gelince uzandım uyumuşum bugünü istirahat geçirdim bende
Tobeshh ebrusko benimde ilk gün çok ağrım olmuştu. Bugün 3 günüm şükür ağrım falan yok ilk gün oluyormuş öyle bol bol dinlen çok ağır işler yapmamaya çalış cnm
Marsmelow ebrusko benim de 2 gün önce aşılamam oldu. Eve gelince kanamam oldu biraz. Ertesi gün de ilişki sonrası bir iki damlalık kanama oldu. Ya kendimizi kastığımız için ya da rahim ağzına geçişte mikro kanama oluşuyor. Çok anlayamadım bende. Kasıklarım da ağrınaya devam etti hafif bir şekilde.
Marsmelow ebrusko yumurtalama sürecinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Olumsuz olup olmaması bu duruma bağlı değil. Tüm iyi ihtimallerle zaten %10-15 arası şans varmış aşılamada. Bekleyip görücez yani. Her ihtimale hazır olmakta fayda var. Allah nasip etsin sevinelim inşallah 🙏🏻