Merhaba kızlar tam bir sene sonra yeniden buradayım. Geçen sene doğum yaptım. Şimdi 7+4 haftalık gebeyim beklenmeyen sürpriz bir gebelik oldu benim için. Ama durumum biraz karışık. Geçtiğimiz cumartesi kanama üzerine doktora gittim kalp atışı duyamadık ve kesen çok düzensiz dedi böyle durumlarda acele karar vermek yerine bir uzman görüşü daha istiyorum dedi ve tekrar gel dedi. Ben de o gün içim rahat etmedi devlete de görünmek istedim orası da aynı şeyleri söyledi bir hafta istirahat et sonra gel bakalım durumuna düşün riskin var belki kendiliğinden düşer düşmezse alırız dedi. Bende gitmedim tekrar beklemek istedim her ihtimale karşı yanlış bir şey yapmak istemedim. Yattım dinlendim hep bu süre içinde bugün tekrar bir özele gittim hem üstten hem alttan baktı doktor. Kesen düzensiz yolk sac kesesi yok embriyo net değil dedi. Kalp atışı hiç yok dedi. Bu gibi durumlarda geç dölllenme ihtimaline karşı ben bir hafta daha bekleyelim dedi. Ama gördüğüm sağlıksız bir gebelik dedi. Dün gece yine ufak bir kan geldi bu arada. Benim gibi olanlar var mı varsa tecrübelerinizi benimle paylaşım lütfen. Benim şu an sıkıntım eğer varsa sonuna kadar hiç şüphe kalmayana kadar gitmek istiyorum. Ama kafam da çok karışık. ☘️