Nteo 30 haftalik gebelikte renkli ultrasonda bebegimizi görebiliyor muyuz lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Ada_ada Nteo Ben 22.haftada gördüm, yurtdışındayım doktorumun gönderdiği hastanede verdiler renkli ultrason resmini.
Hayatboseglencos Nteo özel hastanelerde 20. Haftadan sonra her muayenede pozisyon uygun ise hem gösterip hem de fotoğraf veriyorlar
Nteo Devlette cohazlar kötü olduğu için göremedik özele gitmemiz gerekiyor renkli de görebilir miyiz özele gidip gorebilen var mi
Eminerefref1 Renklide cinsiyet görünüyor fakat renkli ultrason 24.haftaya kadar yapılabiliyor sonrasında yapılmıyor diye biliyorum
nino033 Eminerefref1 yoo özelde hem normal hemde renkilidrn bskiyor her gidişimde renkli ultrason kağıdını veriyor bilgidiginix kalın fotoğraf gibi
minikmelegim_ Bu haftaya kadar devletin söylemesi lazımdı aslında. Özel mutlaka söyler cinsiyetini ama o da görürse yani. Yüzünü görmek istiyosanız da onu hastaneyi arayıp cihazın 4 boyutlu görsel verip vermediğini sormanız lzım. Bi de bebek yüzğnğ gizlemezse
Sadem5434 Haftadan itibaren özele gitmeye başladım ve her gittiğimde renkli ultrason kağıdı veriyorlar. Ayrıntılı ultrasonda cinsiyetin netleşmesi lazımdı siz yaptırmadınız mı?