Pelinss BBfiliz canım fsm Ahmet Yılmaz kesinlikle tavsiye ederim harika bir doktor gözü kapalı gidebilirsin fiyat 1500 dü 1 ay önce gittim
Pelinsnbl BBfiliz fsm garanti bankasının arasında Ultramede gitmeni tavsiye ederim. Doktorum oraya yönlendirdi. Kuzenlerimde oraya gitmişlerdi. Doktorun adı Mehmet Özer.
DuyguKays BBfiliz tomokaya gittim bugün 1250 TL ödedim, video ve bi kaç fotoğraf veriyorlar, doktordan memnun kaldım kibar bi hanımefendiydi Elif Kır :)
Gnshayat16 Pelinss Merhaba Ahmet Yılmazı bende çok duydum düzenli olarak gittiğiniz bir doktor mu ? Memnun musunuz ?
Ozdbtl Mehmet Özgür Akkurt Tüm arkadaslarım onu tavsiyw ediyor.. Ben ahmet yılmaz a gittim ama size malesef öneremem :(
cemreakgn DuyguKays özgür bey eşi iltaç hanım ile klinik açtı detaylısı orada 1800 tl iltaç hanım hastalarınada 1400-1500 civarıydı
mirmir90 Ben Medicana’da Okan Özden hocaya gidiyorum. Müthiş bir doktor. Çok ilgili tavsiye ederim. 🌸
Pelinss Gnshayat16 yok hayır ben sadece detaylı ultrason için gitmiştim çok memnun kaldım benim takip doktorum senem Akalın ondan çok memnunum tavsiye ederim çok Tatlı ve ilgili
elifayvaz1_ BBfiliz Tomokaya gittim ben 1250 TLydi ücreti ve doktor da elif hanım o kadar ilgili ve kibar ki çok memnun kaldım
DuyguKays cemreakgn ben Acıbadem de yönlendirilmiştim oradaydı o zaman o fiyat verildi ben de tomokay Elif hanıma gittim 1250tl