Kelle0129oekd Arkadaşlar basurum var ve çok aşırı şişme var dışarıdan çok rahatsız ediyor beni 2 gündür ağlıyorum agrısından bugün ilaç aldım doktprum yazdı yalnız çok kısa etkisi dayanamıyorum sabah akşam tek kullan dedi ben üst üste kullansam bir sıkıntı olurmu resmen kanamalı geçiyor üstelik affedersiniz kremi sürdüğümde normal olarak vsjinama da değiyor istemeden ve vajinamı yakıyor bır sıkıntısı olurmu şimdiden teşekkür ederim
Busraaylmz19 Kelle0129oekd merhaba doktorunuz anestol verdi mi yanı kullandınız mi ? Bende Suan aynı durumdan muzdaribim il dışı olduğum icin saglik ocağına gittim o da anestol kullanamazsin dedi. Eger kdin doğumcu kullandirdiysa size bende kullanayım hemen
Kelle0129oekd Pinarcey1 ilaçlarım var şu an anlattığım gibi durum acaba sorun olurmu onuda alırım ama
deryabade Ne durumdasın geçti mi ağrın ? Ayakta kalma uygun pozisyonda otur veya uzan ayakta kalırsan ekstra ağrır ve geçmesi daha uzun sürer, parol iç ağrısını alır inşallah , kanarsa korkma.
Kelle0129oekd deryabade teşekkür ederim çok şükür geçti doğum yaptım doğumda da vardı doğumdan 2 gün sonra tamamen kayboldu
Kelle0129oekd Busraaylmz19 merhabalar evet kullandım çok rahatlatıyor Du hiç bir yan etkisi olmadı bildiğim kadarıyla dış basuru sadece uyuşturuyor oturduğun zaman ağrı yapmasın diye ben çok faydasını gördüm
Tezgel Kelle0129oekd merhala kremler işe yaramiamiydi. Su an 38 haftalik normal dogm bekliyorm fakar basur cok kotu sismis durumda bi sekilde normal dogum zorladimi sizi