nursenasrky Papatyam136 pcosum vardi kotunmayi biraktim ve 4 ay sonra falan adetten kesildim bebek istedigim surede 6 ay adet olmadim sonra ilacla adet olmaya basladim ilacin 5.ayinda hamile kaldim zor hamile kalmistim yani ama dis gebelik oldu.Sonra tum doktorlar bida bebek dusuneceksem zayiflamam gerektigini bu sekilde zir olacagini soyledi tup mide ameliyati oldum ve kilo verdikce adetim duzeldi 33 kg verdim ameliyatimin 8.ayindada korunmayi biraktigim ilk aydan hamile kaldim
Bennuss Ben 84 kiloyum pcos vardı bekarken zor hamile kalırsın aşılama anca dedi doktorlar şuan üçüncüye hamileyim hepsi kendiliğinden oldu yumurtlama dan bir gün önce yumurtlama günü ve bir gün sonrası ilişkiye girdik takip edin günleri herşey Allah’tan
menesse Papatyam136 canım ben tüp mide ameliyatı ile kilo verdim. Yine de bebiş olmadı tedaviyle kaldım
Zdncl Papatyam136 kilo vermedim ama pko her belirtisi var bende asiri derecede ona ragmen cocuk istemeyi biraktigim su donemde hamile oldugumu ogrendim asla tedavisiz olmaz dedigim halde surpriz oldu bize umudunuzu asla kaybetmeyn ve biraz rahat birakin kendinizi