Feriha07 Evet hatta normal de pazartesi doğumu yapacaktı ama o nöbetten çıkıyormuş pazar günü . Kendim de sağlıkçıyım doktorların, nöbet ve ameliyat günleri oluyor. Ben üç defa gittiğimde onun yapmasının istedim. son gittiğimde pazartesi ben varım dedi yanında sekreterine çalışma listesine baktırdı. O da nöbetten çıktığını söyleyince istersen pazar alalım dedi pazar günü gel dedi, bende arkadaşlarıma kendi doktoruma çalıştığım hastanedeki kadın doğum doktoruma sordum bir gün ile bir şey olmaz git dedi.. Bugün gideceğim sezaryen olacağım inşallah 🙏🏻 aklına takılan bir şey olursa sorarsın.
Ben etlik Zübeyde hanımda yapmış ve asistan tarafından dikilmiş biri olarak söylüyorum devletten korkma.
Her işini garantiye alıyorlar evet muamele olarak belki yetersiz kalıyorlar ki acı tecrübelerimde var Zübeyde hanımda yine de hepsi geçiyor.
İçini ferah tut. Belgin hoca gayet rahat tavırlı detaylı bilgi veren bir doktor. Kendisi ile de görüşebilirsin. Bana şu hafta gel dediğinde hemen randevu oluşturuyordum. Ben hastasına kendi bakan doktor arıyordum arkadaşlarım önerdi bu hastane de çalışan. İki doktor varmış ben Belgin hocayı tercih ettim.