meliscetinkaya Merhaba Kızlar, 17 haftayı bitirmek üzereyiz doktor sürekli sırtı dönük göremiyorum diyor başka bişey demiyor herkes bakıyorum erkenden öğreniyor biz yolu yarıladık daha bişey yok Manisa merkezde bildiğiniz güzel bi doktor var mı
Cokmucokbilmisimne meliscetinkaya Ben özele gitmeme rağmen aç tok gittim 21 haftalıkken öğrendim döndü durdu sürekli ama göstermedi sırtını ensesini izledik durduk sonra detaylıda öğrendim keretayı
meliscetinkaya Elenora Elenora daha hiç renkli bile göremedim alttan bakmayı söylemediler hiç. Özel diye hep para için mi yapıyor anlamadım iki hafta önce kıza benziyor dedi bugün gittim erkeğe benziyor dedi geçen kız demiştiniz dedim bi dahakine söylerim artık dedi🙄
Hungry Ultrasona girmeden önce 2 tane çikolata yiyip öyle girin ben 12. Haftada öğrendim ilk gebeliğimi şimdide 13+4 de öğrendim çikolata candır ya 🤣
crazymommy Hungry Düz çikolatmı gofretli falan farkediyormu 😂😂 İşimi garantiye alim salı randevum var 14 haftalığız
meliscetinkaya Hungry Yiyip girdim tekrar ye gel dedi yine yedim vişne suyu içtim bacaklarını kapatmış açmıyor dedi yine göremedik🥲
Hungry crazymommy sadeeee çikolata cnm damak antep fıstıklı yedim.ben hep ayıptır söylemesi bacaklarını direk açtı 🤣
Arzueymen @esmerella37 Tahminde bulunurmusun 🙏 Doktor önce erkek dedi sonra tereddütte kaldı anlamadım 17 haftalık oldu