Fgbebek-1 Kızlar kasık ve bel ağrısı var bebekte vajinamda baskı var yatınca da geçmiyor gibi ağrı çatı muayenesi olmuştum pazartesi 1,5-2 cm açıklık vardı aynı durumu yaşayan var mı doğum belirtisi mi aynı zamanda tuvalete sık sık gidiyorum
denizozulkerr Fgbebek-1 bende bugün 38+2 oldum. Çarşamba çatı muayenem vardı o andan sonra kasık ağrım ve bel ağrım başladı. Kasık arım çok hafif ara ara geliyor ama bel ağrım 2 gündür dayanılmaz derecede 2 dakika ayakta duramıyorum otursam da yatsam da geçmiyor. Nişan falan henüz gelmedi ama eli kulağında sanki bekliyoruz
sevdenuur Fgbebek-1 38 +0 bizde ptesi cati muayneis olduk bu aksam 10dan beri kasiklarimlarimda agri bebek toplanip kendini sertlestiriyir ve bagirsaklarim bozuldu midemde donmeye basladi ilk bebegimdede aynilari olmustu sabaha dogum olmustu bakalim bu 2 bunda nasil ilerlicek insAllah hepimizin dogumu kolay olur bi avazda kavusuruz yavrularimiza
Fgbebek-1 denizozulkerr doktor bana muayeneden sonra bu hafta gelir bu bebek dedi şimdi de bebeğim çok hareketlendi ve aşırı kasılıyor sanki yakın bizimde ama doğum ağrısı olduğunu nasıl anlarım bilmiyorum ilk gebelik
Snmhsn Fgbebek-1 doğum sancısı kendisini istemese de belli ettirir mutlaka ayırt edersin gittikçe şiddetlenir dakika araları kısalır bel ve kasıklarına vurur uzaninca geçmez