Visal95 anneoluyorum101 biz almila mobilyadan aldık canım cok güzel geldi kuruldu. Biraz maliyetli tabi ama bi bucuk sene sonra zaten alınacaktı 50 bin olır heralde seneye. En iyisi monte almak biz çatısız aldık onlara monte deniyor ama büyük yani
Tugceee95 anneoluyorum101 Nerde oturuyorsun canım izmirbebe var ınstgram sayfasına bak ıstersen suan kampanyada var
anneoluyorum101 İnternetten veya Trendyol dan alıp memnun olduğunuz yerler de olabilir hepsi sunta oluyor ya pek güvenemiyorm
prematureannesi_ Trendyoldan aldım küflü geldi o kadsr berbattı ki dışarı kapının önüne koyup iade ettik. Kendi yaşadığımız yerden yaptırdık geldiler düzeltme etme montaj 1.000 tl ye mal oldu nasıl birşey istiyorsun bilmiyorum ama
anneoluyorum101 prematureannesi_ fazla seçeneğim yok zaten odam küçük teşekkür ederim korkuyordm bende Trendyol dan
anneoluyorum101 Visal95 kısıklıda şubesi demi sadece yatak mı oda takımı mı aldınız ne kadardı birde söylemek isterseniz fiyatı
prematureannesi_ anneoluyorum101 şans işi galiba yorumlarda görmüştüm ama bana gelen küf kokuyordu. 90×190 yaptırdık.
Visal95 anneoluyorum101 bi kaç şubesi var ya gaziemirde de var galiba biz çiğliden aldık canım. Dört kapaklı dolap monte şifonyer raf ve yatak 25 bin. Bi ay önce aldık üç gün önce geldiler kuruldu. Benim eşim mobilyacı normalde begenmez ama begendi baya. Bu arada çilek filan uçmuş 30 bindi. Üç kapaklı modelleri. Normal magazalarıda cok gezdik biz 35 diyen var
Visal95 anneoluyorum101 bu arada üç kapaklı modeli 22 bin filandı ama 25 bin üstüne yatak hediye oldugu icin hem dört kapaklı aldk ilerdede kullansın hem yatak dahil oldu. benm odamda küçük yazlık kıslık hepsini koyacagım dolaba insallah.
anneoluyorum101 Tugceee95 bucadayım ama nerde olursa gidip bakarm sorun olmaz teşekkür ederim bakayım hemen
Son1434 Ay biz tombiş bebeden aldık 15 bine çokta kaliteli geldiler 1 haftada kuruldu çok sevdik biz takimi