09-11-22 Yenibirannee bende Alya Lina koymayı düşünüyorum belki fikir olur size☺️ veya Arya Lina ikisi arasındayım
Yenibirannee 09-11-22 ben eski bi isim ariyorum ama sizinkide cok güzelmiş 😊 Alya Havva Alya hatice tarzi bir modern bir eskimeyen isim istiyorum 😊 bulamazsam sacece Alya olcak napalim 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
ALPAYDIN NaimeYilmaz bizim daha cinsiyetimiz belli değil o yüzden tam net değilim ama kıza Gökçil Destan , erkeğe Aslan Ege ikili isimleri düşündük 🥰
ZumrasMom_ Eşim kızımıza Aslı ismini koymayı çok istiyor. Bende sevdim ismi ama bu fikrimizi kayınvalidemlerle paylaşınca ismi beğenmediler çok fevri tepki verdiler. Sizce aile büyüklerinin de fikrini alarak herkesin onayladığı bi isim mi olmalı uoksa onlarï duymazdan gelip istediğimiz isim mi olmalı
gudmorningbeya ZumrasMom_ kendi istediğiniz olmalı sizin çocuğunuz o isim koymak sadece anne babanın hakkıdır
Nuraltun ZumrasMom_ duymazdan gelmelisiniz sırf büyükler diye herşeyi sormak zorunda değiliz onlar mı taşıyo karnında ya da kahrını onlar mı çekiyo takılma boşver
Jale92 ZumrasMom_ eger düşünceleri önemsemeyecekseniz, hiç ismi açıklamanıza gerek yok, dogdugu zaman öğrensinler. Bizimkiler pek karısmaz, ilk oglumda babası istedi, ikincide bana bıraktı.
pnrakbul ZumrasMom_ kesinlikle sizin istediğiniz beğendiğiniz isim önemli bence Ben bu isim olayına herkesin bi şey demesine o kadar sinir oluyorum ki ya o çocuk benim benim bi durun daa
09-11-22 Yenibirannee hmm ama uyumlu değil daha farklı isimler bakın o zaman ama Alya ismi çok güzel 🌸❤️
Hdemir1618 NaimeYilmaz kısçem olacağını öğrendim 21+4 te adını da Allah nasip ederse Yüsra Aden koyacağım