Amineazra NaimeYilmaz Betül bükre eslem erva hüma Hüsna Meryem Nisa Rana sare yüsra zümra Zehra ecmel Rabia ravza Kübra Elif Büşra hafsa Sena amine meva şifa sevde zahide Saliha Sümeyye Süheyla rehnüma hifa Tuba afra 🌺 Ömer Burak Furkan erdem eren Yusuf emir Talha Halil Ensar Berat Bilal Enes Emre Akif Muhsin Selim muaz musab umeyr emin Hasan taha Kerem Agah Fatih Muhammed Nazif 🤍
Yenibirannee NaimeYilmaz kızımın ismi Elisa Elif Ikinci kızıma Alya koymayı düşünüyorum 😊 yanına da bir isim daha ekleyeceğim burdan fikir bulurum belki
Feriha07 Benim erkek olacak, ege, gökalp, Alper gibi isimler arasında kaldım. Karar veremiyorum 31+5 im 😂
09-11-22 Yenibirannee bende Alya Lina koymayı düşünüyorum belki fikir olur size☺️ veya Arya Lina ikisi arasındayım
e_minekyl Yenibirannee benim kızım Alya lina nasip olursa ikinci kızıma asya neva koyucaz fikir olsun size🙂
Defnesmom_ NaimeYilmaz erkek olursa Kuzey kız olursa Alya koymayı düşünüyorum. Ama erkek için Kaan,Mete,Uraz isimlerini kız içinde Duru, Doğa ismini beğeniyordum. Size de fikir olabilir
renklihersey- Defnesmom_ bende kuzey düşünüyorum ama yanına bir ek yapmak istiyorum bir türlü yanına isim uyduramıyorum
ErenimBenim Snmbltt bende Erva koyacam ama başına Defne Duru yada Deniz koymayı düşünüyorum acaba tek isim mi olsa bilemedim
Hilalina Bizde Kuzey koyacağız inşallah 💙 Kız olsaydı Güneş Mihra koyardım Bir kızım var onunda adı Toprak Lina🩷