TKumsall Mavihanem 21+5im 38kiloda gebe kaldım 48 olmuşum 10 kilo, bebiş 406 gramcıktı geçen hafta ☺️
Goksu2023 elifby yok ya ben 78 ile hamile kaldım şimdi 81,8 kiloyum daha 23 haftalık çevremdekilere bakınca özellikle buraya yazanlara herkes tığ gibi maşallah ben fazla almışım kilolu zayıfla alakası yok gibi geldi bana
Miamiamii Dilek1903 ev hanımıyım ama almadım hamileliğimden beri 4 kilo aldım 2.350 si bebek ilaç ve vitamin kullanmadım ben ona bağlıyorum
mshn2001200 Mavihanem 30+4 haftalik hamileyim, ve 49 kilo ile hamile kaldim, simdi 65 😅 15 kilo aldim 🥴
itsferu Mavihanem 60 kg ile hamileliğimi öğrendim, şimdi 30+5 67 kg. Doktorum çok memnun 😁 Bu arada “30+5” diye yazmak ta bi tuhaf bi güzel 🙈 hamileliğin başlarında bu rakamlar çok uzak gelirdi…))
TugSozTan cicek52 bir kilo almış olmanız pek mümkün değil bu dönemde plasenta suyunuz bebeğin kilosu göğüsleriniz artan kan hacminiz minimum 3-4 kilo almış olmanız gerekir 🌸
cicek52 TugSozTan bilimsel olarak evet ama ilk 3 ayda hamile kaldığım kilonun 7-8 kilo altına dustugum için bu şekilde oldu 😊
MintPink Mavihanem ben 29+4teyim. 28. Haftada bebeğim 1450 gramdı. Yalnız ben kilo alamıyorum:( 58 kiloyum şuan. Hamile kaldığımda 56-57 civarıydım Ne yiyorsunuz ekstra? Ben de hamile gibi görünmek istiyorum artık:/
Zlyyh Mavihanem 84 le hamile kaldım şuan 36 hafta 80 kiloyum Buda 2 3 kilo almış halim 😬 bebişde 2.750 yedi geçen hafta
aysecen_06 OzlemC bende aynı kilo hamile kaldım 10. Haftam kilo veriyorum bulantı mide ağrısı yüzünden endişeliyim 🙄alabilir miyim ?
aysecen_06 Zlyyh haklısın bu durum düzelir mi peki şu an beslenemiyorum fazla kişiden kişiye değişiyor tabii ama ortalama ne kadar sürer
Zlyyh aysecen_06 ben 6. aya kadar ilaç kullandım mide bulantısından ama dediğin gibi değişiyor hamilelikten hamileliğe bile İnşallah çabuk geçer